Az emlék örök

Hogy miben lehetek a segítségedre? Akár minden részletre kiterjedően megszervezem az eseményed és ha szeretnéd, akkor le is bonyolítom. Neked lesz időd jelen lenni, a családoddal, barátaiddal lenni, igazán megélni az eseményt anélkül, hogy bármi miatt aggódnod kellene. Remekül hangzik, ugye? ;) 
A tapasztalataim azt mutatják, hogy ha szervezünk és lebonyolítunk egy-egy zsúrt, akkor hiába is vagyunk ott testileg, teljesen mégsem tudunk jelen lenni, hiszen mindig figyelnünk kell valamire, hogy minden úgy történjen, ahogy elterveztük.

Nem lenne egyszerűbb, ha valaki levenné ezeket a feladatokat a vállunkról?A kislányom első két születésnapját állatkerti kirándulással ünnepeltük és a 3. születésnapján rendeztük az első „igazi” zsúrt, a 4-en utaztunk, s az utóbbi kettőt, az 5. és 6. születésnapját teljesen egyedül szerveztem meg és bonyolítottam le. Az első zsúron nem kockáztattam a tortával; kettőt rendeltem egy kitűnő cukrászdából, ám az egyik csalódást okozott. A tavalyi születésnapjára már megsütöttem én egy tortát, de a biztonság kedvéért rendeltem is egyet. Idén pedig már csak én sütöttem a tortát. A tortasütés és minden apró részlet megszervezése, beszerzések és maga a lebonyolítás pedig több napos előkészületet igényel, amit bizonyára mindenki tapasztalt már, aki szervezett már zsúrt a gyeremekének.Azt hiszem, hogy éppen ezért olyan népszerűek a játszóházas zsúrok. Bár én úgy láttam azokon, amelyekre meghívást kapott eddig a kislányom, hogy az ünnepelt szüleinek ott is van bőven feladatuk, ráadásul sokszor többszöri ünneplés is zajlik; előfordul, hogy a családok tartanak egy szűkebb családi, egy tágabb családi, egy barátos eseményt is, aminek a költségeit összeadva, bizony kivitelezhető lehetett volna színvonalasabb és mindenki számára emlékezetesebb zsúr is.


És éppen ez az, amiben a segítségedre lehetek! (Khm...és akkor még nem is említettem a sokszor teljesen felesleges tengernyi ajándékot és a velük járó csomagolóanyagokat...de jó hír, hogy ez is kiküszöbölhető – ha ti is elkerülnétek.) :)


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim bármelyikén. Örömmel segítek!

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése