SzolgáltatásaimSZÜLETÉSNAPI ZSÚROK SZÉKESFEHÉRVÁR ÉS BUDAPEST TÉRSÉGÉBEN

Bízd rám gyermeked születésnapi zsúrját és nyújts megismételhetetlen élményt neki és kis barátainak anélkül, hogy szülőként lemaradnál a buli meghitt pillanatairól! Az Alíz Events szervezésében az ünnep érték és teremtés.

SZIMBOLIKUS SZERTARTÁSVEZETÉS MAGYARUL ÉS PORTUGÁLUL

Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma szerelem. Miért érnétek hát be sablonmegoldásokkal a szertartás szövegében vagy rítusaiban?! Ne idomuljatok, hanem formáljátok saját képetekre a világot! Romantikus vagy vicces, meghitt vagy nagyszabású szertartás tökéletesen rátok szabva a hivatalos önkormányzati esküvő után.

TELJESKÖRŰ ESKÜVŐSZERVEZÉS PORTUGÁLIÁBAN ÉS MAGYARORSZÁGON

Engedd, hogy életetek legszebb napján valóban megtörténjen veletek a varázslat és élvezzétek ki az ünnepi perceket az utolsó cseppig – itthon vagy Portugáliában. Teljeskörű esküvőszervezés, igény szerint magyar és/vagy portugál szertartásvezetéssel!

EXKLUZÍV SZÜLINAPI BULIK TINIKNEK ÉS IFJÚSÁGI PARTIK

Egyszer minden kislány fiatal nővé érik és minden kisfiú férfivé érik. Ünnepeljétek meg a tiniszületésnapot olyan különleges, személyre szabott, minden álmot valóra váltó és lehetetlent nem ismerő szuperbulival, amilyet még nem láttak a barátnők és a haverok!

ÖKOESKÜVŐK ÉS MÁS KÖRNYEZETBARÁT RENDEZVÉNYEK

Fontos számotokra szerelmetek megünneplése, de a lehető legkisebb környezeti terheléssel szeretnétek megszervezni a bulit? Elegetek van a hagyományos köszönőajándékokból és unjátok a szokásos helyszíneket? Szeretnétek, ha esküvőtök karbonlábnyoma a lehető legalacsonyabb lenne, vagy imádnátok egy alternatív batyus lagzit? Keljetek egybe a csillagos ég alatt, vagy mondjátok ki a boldogító igent egy arborétumban. Zöldüljön ki közös életetek fája mellett a bulitok is!

KULTURÁLIS ESEMÉNYEK ÉS ELŐADÓSZERVEZÉS

Cégvezetőként fontos számodra, hogy munkatársaid gyermekeinek tökéletes Mikulás buliban, húsvéti tojáskeresésben vagy fantasztikus gyereknapi mulatságban legyen része? SZMK-s szülőként alig várod, hogy idén valami újdonsággal rukkoljatok elő? Kiállításmegnyitót, könyvbemutatót vagy más kulturális eseményt szerveznél, de nincs időd? Delegálj, dőlj hátra és élvezd az eredményt!Hívj a 06203969907 telefonszámon vagy írj árajánlatért a hello@alizevents.hu e-mail címre, vagy lépj velem kapcsolatba a Facebook-oldalamon keresztül!

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése