Image by freestocks

Exkluzív párkeresés

Mitől exkluzív? Attól, hogy ha nem akarod, senki sem tudja meg, hogy párt keresel – rajtam kívül –, mert mindez nem egy nyilvános platformon történik, ahol bárki megtalálhat. 

A mai világban, s főleg a COVID-időkben egyre nehezebb párt találni. Nincsenek rendezvények, s még az utcán, boltokban is csak maszkban látjuk egymást. Az internetes párkeresőkben sem feltétlenül bízik mindenki, hiszen nem tudható biztosan, hogy ki is van a másik oldalon, vagy éppen csak nem szeretné magát ”kiadni” az ember a nyilvánosság előtt. 

Ebben szeretnék segíteni. Feltérképezem, hogy kit keresel és próbálom ŐT Neked megtalálni. Összeillő(nek tűnő), hasonló értékrendű és érdeklődési körű személyeket válogatok össze és megszervezek nektek egy programot (amint a COVID-helyzet engedi), ahol lehetőség nyílik egyszerre több potenciális leendő párral is találkozni. Onnantól pedig tiétek a pálya!

Én személyes adatokat, információkat senkinek nem adok ki, az első találkozáskor mindenki el tudja dönteni, hogy kinek mit és mennyit szeretne elmondani magáról és kinek adja meg az elérhetőségét, ha megadja. 

Jól hangzik, ugye? Mutatom, hogy működik az Alíz Events párkeresője: